thumb_IMG_8722_1024

Löydä sisäinen taiteilijasi III – Turussa 10.10.


Viime kurssin osallistujat Taija ja Pia tarjosivat ystävällisesti omaa työhuonetilaansa lokakuun kurssin käyttöön. On kiinnostavaa päästä pitämään kurssia Turussa tällä kertaa! Ja paikan tarjoaja pääsee itse mukaan kurssille toki ilmaiseksi.

OHJELMA LAUANTAINA 10.10.2015:

klo 10-11.30 Mindfullnes-harjoituksia

klo 11.30-12 Evästauko, omat eväät mukaan

klo 12-15 Akvarellimaalausta

Tässä joillekin jo tuttujakin tietoja kurssin sisällöstä:

Tervetuloa mukaan virkistävälle kurssille, jossa yhdistetään Mindfulness-harjoituksia ja akvarellimaalausta!

Mindfullness avaa luovuutta ja antaa eväitä maalaukseen. Rentoutuen ja hetkeen keskittyen maalataan oman elämän herkullisimpia värejä sekä säilötään paperille syksyn tunnelmia.

MINDFULNESS-OPETTAJA MIA KYSELEE KURSSILAISTEN TUNNELMIA EVÄSTAUOLLA.

Mia kertoo: ”Mindfulness-harjoituksessa olemme läsnä sille mitä on, tässä hetkessä. Hyväksymme asiat ilman arvostelua tai pyrkimystä muuttaa mitään. Harjoitus rauhoittaa mieltä ja auttaa vapautumaan totutuista tavoista ajatella ja toimia.”

Hän toteaa edelleen: ”Sillä on tutkitusti lukuisia terveysvaikutuksia parantaen mm. keskittymiskykyä ja unenlaatua sekä vähentäen stressiä. Harjoitus sopii kaikille – se lisää itsetuntemusta ja on hyvää vastapainoa kiireiselle ja lepoa kaipaavalle.”

Tiltu tuumaa: ”Akvarellimaalaus sopii hyvin sekä aloittelijoille että edistyneemmille. Ei tarvitse olla taiteilija osallistuakseen kurssille. Tarkoituksena on etsiä ihan omaa maalaustyyliä ja löytää iloa omasta tekemisestä ilman vaativia tavoitteita.”

Hän jatkaa: ”Pikemminkin nautitaan onnistumisen elämyksistä ja annetaan intuition ja alitajunnan kuljettaa sivellintä paperilla rennosti ja vapautuneesti. Kurssilla saa myös henkilökohtaista ohjausta ja opetusta maalaustekniikkaan, väreihin ja sommitteluun.”

Mia Haapala on valmistunut mindfulness-ohjaajaksi viime keväänä. Lisäksi hän on toiminut joogaohjaajana jo kymmenen vuoden ajan.  Työuransa hän on tehnyt toimintaterapeuttina ja kouluttautunut myös kuntoutusohjaajaksi Porin AMK:ssa. Siellä hän teki lopputyönsä aiheesta: “Tietoisen läsnäolon menetelmä stressinhallinnassa työikäisten kuntoutuksessa”.

Tiltu Nurminen on arkkitehti ja taiteilija. Hän suunnittelee pientaloja, remontteja ja laajennuksia sekä sisustussuunnitelmia oman arkkitehtitoimistonsa puitteissa. Hän on myös pitänyt akvarelli- , valokuva- ja paperitaidenäyttelyitä eri kirjastoissa ja gallerioissa, sekä järjestänyt akvarellikursseja aikuisille. Lapsia hän on opettanut kahden ala-asteen koulun taidekerhojen vetäjänä Nousiaisissa.

 

Tarvitset mukaan:

Jumppamatto tai viltti alustaksi. Riittävän lämpimät vaatteet sään mukaan.

Akvarellipaperia, vesivärinappeja ja siveltimiä. Kurssilta saa myös ostaa tarvikkeita.

Kurssin hinta: 60 €.

Osoite: Vanha kutomo, Kalastajankatu 1 b, sisäpiha, 20100 Turku (lähellä Turun linnaa)

Ilmoittaudu: sähköpostitse osoitteeseen tiltu(at)artisokka.fi tai puhelimella 050-5167925.

Lisätietoja: www.artisokka.fi ja Löydä sisäinen taiteilijasi III- Facebook-tapahtuma.

Viime kurssin tunnelmia syyskuun alusta:

PÄIVI-LEENAN ENNAKKOLUULOTONTA KOKEILUA AKVARELLIEN JA ÖLJYPASTELLIEN YHDISTELYSSÄ.

TAIJAN UTUINEN SYYSMAISEMA MUOTOUTUU LEVEÄHARJAISEN SIVELTIMEN PEHMEILLÄ VEDOILLA.

PIAN NÄKEMYS TUO ESIIN VASTAVÄRIEN UPEAN KONTRASTIN PEHMEÄN UTUISESSA AKVARELLITYÖSSÄ.